Udskiftning af vinduer

Er det tid til udskiftning af vinduer eller døre i huset, eller trænger de eksisterende til at blive restaureret? Hos Tømrer & Snedker Thomas Olsen ApS har vi specialiseret os i restaurering af gamle vinduer og døre samt montering og udskiftning af vinduer efter mål.

Vi har blandt andet private og erhvervskunder i Kolding, Fredericia, Vejen og omegn, og vi kører også gerne hjem til dig.

Bevar boligens oprindelige vinduer og døre med restaurering

Vi mestrer håndværkets dyder helt ud til fingerspidserne og kaster os derfor med glæde over selv de mest komplicerede restaureringsarbejder. Ved at bevare boligens oprindelige vinduer og døre sikrer du, at husets stil forbliver intakt. Du vælger samtidig en løsning, der i langt de fleste tilfælde både er bedre og billigere end at skifte de gamle ud med nye vinduer og døre.

Få monteret nye vinduer i din bolig

Skal du have udskiftning af vinduer i et helt nyt hus, eller trænger de eksisterende blot til at blive udskiftet, kan vi også tilbyde montering af vinduer. Her anvender vi danskproducerede vinduer fra Outline, som vi har rigtig gode erfaringer med. Dette er vinduer af høj kvalitet, som kan klare de danske forhold.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning af vinduer afhænger i høj grad af, hvilken type vinduer du ønsker, om der er tale om standardmål, eller om de skal tilpasses efter bestemte mål, og hvor mange vinduer du skal bruge. Det påvirker også prisen, om vi først skal tage de gamle vinduer ud, eller om vi kun skal indsætte de nye.

Ønsker du en konkret pris, eller ønsker en faglig vurdering af, hvordan vi kan hjælpe dig, skal du endelig bare kontakte os på telefon 30 52 25 02 eller e-mail thomas@tsto.dk.