Tagrenovering

Skal der lægges nyt tag på huset, eller er det nødvendigt med en tagrenovering? Hos Tømrer & Snedker Thomas Olsen ApS har vi specialiseret os i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner.

Vi lægger også nyt tag og foretager andet tagarbejde for kunder i blandt andet Vejen, Fredericia, Kolding og omegn.

Vi foretager en grundig gennemgang af taget

Med jævne mellemrum er det nødvendigt, at tag og kviste ses efter for skader og utætheder. Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader. Det er et arbejde, som vores håndværkere er vant til at udføre. Derfor kan de sørge for en hurtig og effektiv udbedring, når de under en gennemgang opdager skader på taget.

Hvad koster tagrenovering?

Vores priser på tagrenovering afhænger i høj grad af, hvilket materiale du ønsker. Du kan for eksempel vælge mellem beton eller tegl – vi lægger lige præcis det, som du ønsker. En anden prisfaktor er størrelsen på taget, og om der er nogle specielle forhold, der skal tages højde for.

Ønsker du en konkret pris på dit tagarbejde, skal du bare kontakte os på telefon 30 52 25 02 eller e-mail thomas@tsto.dk.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på lægning af nyt tag, tagrenovering, tagreparation og anden tagservice. Vi står også klar til at rådgive dig i forhold til den bedste løsning til den bedste pris samt valg af materialer.